top of page

Om mig

Efter att i många år varit bosatt i Berlin har jag nu flyttat tillbaka till Sverige med mina mina barn och sambo för att och återförenats med familj, gamla vänner och med intentionen av att skapa något nytt. 
Tiden i Berlin har varit helt fantastisk och väldigt inspirerande för mig som designer och kreativt tänkande.  Jag har jobbat som grafisk formgivare i mer än 10 år efter att studerat till Grafisk produktionsledare vid Mittuniversitetet och därefter olika fristående högskolekurser inom grafisk design, 3D, webbdesign, animation, UX/UI, programmering mm.

Under min tid i Berlin som verksam formgivare har jag jobbat länge inom telekomsektorn men även andra branscher som mjukvaruutveckling, sport och nöjesbranschen. Där har jag arbetat som frilansare och haft mycket uppdrag inom tryck, då jag under många år formgivit tidning som ges ut var månad för den globala telekomplattformen Carrier Community. Jag har även gjort många jobb inom andra områden som berör digitala medier, webb och animation.

I mitt sätt att jobba strävar alltid efter att skapa estetiskt tilltalande och unika visuella lösningar som fångar uppmärksamheten och kommunicerar budskap på ett minnesvärt sätt. Kundens visioner är alltid i centrum för hur jag arbetar. Jag tror på att god design inte bara handlar om estetik utan också om att lösa problem och leverera funktionella lösningar. Genom att sätta mig in i mina kunders behov och mål först strävar jag efter att skapa skräddarsydda designkoncept som ger mervärde och resultat. Som grafisk formgivare erbjuder jag ett brett utbud av designlösningar, inklusive grafisk design, logotypskapande, trycksaker, digitala kampanjer, webbdesign, och mycket mer. Oavsett om du är en liten startup eller ett etablerat företag, kan jag skapa anpassade designkoncept som passar dina behov och kommunicerar din unika identitet. Som UX/UI-designer skapar jag enkel och effektiv navigering, användarupplevelse och interaktionsdesign för din app eller hemsida. Som digital formgivare omfamnar jag den ständigt föränderliga digitala världen och använder min kreativitet för att ge liv åt digitala kampanjer, webbplatser och appar. Om du är intresserad av att samarbeta med mig eller har några frågor, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra mer om dina designbehov och hur jag kan hjälpa dig att förverkliga dina visuella visioner.

skrivbord_domenico-loia-hGV2TfOh0ns-unsplash
King_collage_v1.1
magistic

Företag jag arbetat med

Who I worked with logos.png
bottom of page